Steal the Stars

stealthestars

Напружена і динамічна аудіодрама з чотирнадцяти насичених епізодів. Її дія відбувається в наш час, в Америці, на секретній базі, де вивчають позаземне життя. У розпорядженні персоналу: майже необмежений бюджет, новітні технології, начебто (але не точно) мертвий інопланетянин і його невеличкий корабель. Ось тільки часу обмаль.

Власник бази вимагає розв’язання загадки прибульця вже на вчора. Дакота Прентіс, головна героїня, яка фактично керує базою, намагається забезпечити результат, але ситуація несподівано починає виходити з-під контролю.

Steal the Stars майже повністю побудована на майстерно виписаних діалогах. Вони чудово розкривають характери персонажів (а професійна акторська робота і взагалі класна якість продакшену ще більше додають до вражень). Сюжет не буксує на місці, а від декількох останніх серій, коли темп різко збільшується, відірватися було просто неможливо.

Моя єдина претензія стосується лише несподівано палких почуттів, які виникають між Дакотою і тільки-но прибулим на базу новачком Меттом. Саме ця пристрасть стає початковим каталізатором подій, але її раптова поява майже не пояснюється. Це дивно, тому що весь персонал прекрасно розуміє виключність ситуації, свою відповідальність і недоречність службових романів.

Але все одно я прослухав Steal the Stars з великим задоволенням.

Коментар?..